2021-04-26 07:44:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A káros szenvedélyektől most könnyen megszabadulhatsz

Napi horoszkóp április 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a békekötést kollégáid nagyra értékelik, és a pénztárcádnak is javára válhat. Rengeteg a tennivaló, és ha például kerti munkát végzel, akkor mérgedet is kiadhatod a fizikai aktivitásban.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jobban érezhetnéd magad a családodban, ha hajlandó lennél némi kompromisszumra. Vigyázz, lehetőleg ne keveredj jogi természetű vitákba. Mielőtt nyílt konfrontációra szánnád magát, kérd ki egy hozzáértő jogi szakember véleményét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A káros szenvedélyektől most könnyen megszabadulhatsz, vagy épp fordítva: rászokhatsz valami jóra és egészségesre. Lehet ez akár testmozgás, vagy másféle étrend, reformkonyha. A szerelem sem fog elkerülni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vissza kellene fognod magad! Hogy miben is kellene mértéktartóbbnak lenned, arra a mai éjszakán választ kaphatsz - álmodban. Pénzügyi téren változékony időket élsz, de bízz a társadban, ő segít átvészelni a nehéz napokat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerencsés ember vagy, ne kísértsd a sorsod! Ne akarj még annál is többet, mint ami saját jóérzésed szerint is járna! Sokáig el tudod kábítani környezetedet, de ha lelepleződnek túlzásaid, már azt sem fogják elhinni neked, ami való igazság.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Próbálj meg kicsit több szabadságot kiharcolni magadnak, adj át családtagjaidnak a házi kötelességeidből! Pénzügyi helyzetedben átmeneti javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkalljon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munkahelyeden most teljes a fejetlenség, ám, ha te továbbra is semleges maradsz, és jó értelemben bár, de ügyesen halászol a zavarosban, akkor a magad javára fordíthatod a helyzetet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold állása új utakra terelhet ma az érzelmek terén: felhívás ez a szívügyek harmóniájának megteremtésére. Csak aztán az okos kompromisszumot szét ne zúzzák a viharos események. Ne engedd a dühöt a szívedig érni!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A pénzügyekkel való foglalkozás több fáradtságot hoz, mint hasznot. Ezért ma csak az elkerülhetetlen ügyekkel foglalkozz, ne vágj még bele új dolgokba!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Próbálj meg kicsit több szabadságot kiharcolni magadnak, adj át családtagjaidnak a házi kötelességeidből! Pénzügyi helyzetedben átmeneti javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkalljon.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Képes vagy ma sokat és szépen dolgozni. Természetesen csakis azért, mert élvezed, amit csinálsz. A Vízöntőknél ugyanis alapvető feltétel, hogy a munka legalább részben önmegvalósítás is legyen. Ha eddig nem így volt, ideje váltani!


Halak: II. 19. - III. 20.

Higgadt döntéseket hozhatsz szerelmi, vagy gyermekekkel, esetleg üzlettel kapcsolatos ügyekben e napon. A racionalitás most különös tisztánlátással párosul benned. Magyarul ráérzel, hol is van az a bizonyos eb elásva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: